NARAVNO GIBANJE TELESA

Odkrijmo skriti ples našega telesa! 
Gre za inovativen pristop k vadbi in učenju gibanja, ki se naslanja na preprosto sporočilo:

Mar nam je za človekovo prvinsko in evolucijsko pogojeno gibanje, ki ga izvajamo z zavestjo in pozornostjo.

Prebudimo notranji ples našega telesa in se prepustimo čarobnosti naravnega gibanja.

NARAVA JE NAŠA TELOVADNICA

Narava je naša telovadnica, odprta za vse. Ne glede na starost, sposobnosti ali izkušnje, lahko najdemo svoje mesto v tej čudoviti telovadnici. Z vsakim korakom, vsakim vdihom narave, gradimo svojo moč in se povezujemo z notranjim mirom.

Narava je naš vadbeni prostor brez meja za naravno gibanje. Vsakdanje ovire in stres se tu raztopijo . V naravi smo svobodni, eno z okoljem in s svojimi telesi.

V naravi najdemo neomejene možnosti za vadbo. Tek po gozdnih poteh nas navdaja z močjo in vitalnostjo. Plezanje po skalnih stenah krepi naše mišice in ravnotežje. Pohodništvo nas vodi do osupljivih razgledov in hkrati krepi naša telesa. Raziskovanje narave nas spodbuja k gibanju. Hoja skozi gozdove nas obnavlja, saj smo povezani z življenjem okoli sebe. Ko se kopamo v kristalno čistem jezeru, čutimo, kako voda krepi naša telesa in duha.  


MovNat Level 3 Certified Trainer

Poučevanje:

Kot trener MovNat na visoki stopnji sem usposobljen za poučevanje in vodenje treningov po metodologiji MovNat. To vključuje učenje različnih gibalnih tehnik, premikov in pristopov, ki temeljijo na naravnem gibanju in premagovanju ovir v naravnem okolju.

Individualno svetovanje:

Sodelujem s posamezniki, ki želijo izboljšati svoje gibanje, telesno zmogljivost in pripravljenost. S tem jim pomagam pri doseganju njihovih ciljev skozi prilagojene treninge in osebno svetovanje.

Razvoj programov:

Na podlagi svojega znanja in izkušenj na 3. stopnji MovNat certifikacije razvijam in prilagajam trening programe za različne potrebe in cilje posameznikov. To lahko vključuje programiranje treninga za specifične športne dejavnosti, rehabilitacijo ali splošno izboljšanje telesne zmogljivosti.

Izobraževanje:

Sodelujem pri izobraževanju drugih trenerjev in navdušencev nad naravnim gibanjem. To vključuje vodenje delavnic, seminarjev in usposabljanj, kjer delimo znanje in izkušnje ter pomagamo dvigniti raven razumevanja in izvajanja MovNat metode.

naravno
usui reiki stopnja reiki usui stopnja kaj je aeq metoda Za gib mi je mar Aeq cenik Aeq učitelji Aeq kranj naravno gibanje telesa narvno metoda aeq dihanje
programi Hyperlink