Kdo sem in kaj počnem?

Sem Gregor Marinšek in pomagam tistim, ki se na svoji športni poti ali v vsakdanjem življenju soočajo z gibalnimi omejitvami ali bolečinami, osvoboditi se bolečin, ki ovirajo ali celo onemogočajo njihovo vsakodnevno ali najljubšo gibalno dejavnost. Pomagam jim urediti in boljše nadzirati njihovo gibanje na trajen način.

Sem velik navdušenec nad naravo ter zagovornik športanja in gibanja v tem okolju. Menim namreč, da smo ljudje takšni kot smo, ravno zaradi naše sposobnosti prilagajanju in reševanju zahtev naravnega okolja. Sam sem navdušen alpinist,prosti potapljač in mnogo krat le nem opazovalec lepote narave.

Že nekaj časa vem in čutim, da je moje poslanstvo učiti druge in da je moje področje NARAVNO GIBANJE TELESA, skozi katerega lahko vplivamo na prav vsa področja življenja.

Najprej sem se za ta namen izobraževal na Fakulteti za šport. Skozi svoje delo z mladimi in skozi svojo športno pot sem spoznal, da moje znanje ni dovolj veliko, da bi zmogel celostno pomagati sebi ali drugim. Zato sem postal tudi učitelj naravnega gibanja po metodi MovNat 3. stopnje in učitelj AEQ metode 1. stopnje ter AEQ dihanja 1. stopnje.

TA PRISTOP UREJA IN VEČA NADZOR NAD NAŠIM GIBANJEM – TAKO PRI VSEH ŠPORTNIH AKTIVNOSTIH KOT PRI GIBANJU ZUNAJ V NARAVI ALI DOMA NA TLEH PRI IGRI Z OTROKI.

Opažam namreč, da je ta osnovni in primarni način premikanja bistven za naše zdravje ter dobro počutje kot tudi temelj vseh naših gibalnih in športnih aktivnosti.